Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

9-12 Yaş Grubundaki Çocukların Video Oyunları Bağımlılığı ile Çocuklardaki Sınav Kaygısı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

ÖZDİPİ AS, Ayşe Beyza

Bu araştırmada 9-12 yaş grubundaki çocukların video oyunları bağımlılığı ile çocuklardaki sınav kaygısı arasındaki ilişki incelenmiştir. Araştırmada ilişkisel araştırma modeli uygulanmıştır. Araştırmanın evreni 9-11 yaşında, özel gereksinimi bulunmayan, tipik gelişim gösteren, video oyunları oynayan çocuklardır. 330 öğrenci ile anket yapılmıştır. Çalışma grubunun belirlenmesinde amaçsal örneklem seçim yöntemi kullanılmıştır. Verilerin elde edilmesi amacıyla Demografik Bilgi Formu; çocukların video oyunlarına yönelik bağımlılık düzeylerinin belirlenmesi amacıyla Oyun Bağımlılığı Ölçeği ve çocuk ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms