Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.017 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.017 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Süresiz Ambargo

Yaşam döngüsü değerlendirme yönteminin tek aileli konut örnekleri özelinde irdelenmesi

ÖNAL, Huriye

Günümüzde, kaynakların tükenmesine ilişkin endişenin artmasıyla çevresel performansı değerlendirmek için karar verme sürecinde yaşam döngüsü değerlendirmesi uygulanabilmektedir. Bu metodolojide binaların yaşam döngüsü, tasarım, kullanım ve kullanım sonrası evreleri olarak ele alınmaktadır. ISO 14040 uluslararası standardına göre yaşam döngüsü değerlendirmesi dört farklı aşamadan oluşmakta ve bunlar; amaç ve kapsamın tanımı, yaşam döngüsü envanter analizi, yaşam döngüsü etki değerlendirmesi ve sonuçların yorumlanması olarak sınıflandırılmaktadır. Yaşam döngüsü değerlendirmesi araçları; bina değ ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms