Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Üniversitelerde Kurumsal Tanıtım Faaliyetlerinin Kurum imajının Oluşmasındaki Rolü: Bir Vakıf Üniversitesi Örneği

ÖZDİL, Esma Aybuke

Günümüzde üniversite sayısındaki ciddi artış ve küreselleşmenin bir sonucu olarak en başta vakıf üniversitelerinin hem ulusal hem de uluslararası pazarda rekabet edebilmeleri için; yeterli fiziki alan ve altyapıya sahip olmaları, nitelikli eğitim ve hizmet veren bir üniversite imajı yaratmaları zorunlu hale gelmiştir. Dolayısıyla üniversitelerin mevcut rekabet ortamındaki yerini belirleme ve koruma noktasında, kendi imajına ilişkin dış çevrenin algılama ve beklentilerin tespit edilmesi önem arz etmektedir. Bu çalışma, Türkiye’deki vakıf üniversiteleri tarafından yürütülen tanıtım faaliyetlerin ...Daha fazlası

Erişime Açık

Örgüt Kültürünün Kurumsal İmaja Etkisi: Bir Vakıf Üniversitesi Örneği

HAYMANALI, Betül

Dünya, her geçen gün teknolojinin, pandemi sürecinin, ekonomik dalgalanmaların etkisiyle değişken bir yapıya bürünmektedir. Dünyada meydana gelen bu değişimler bireysel anlamda insanı ve buna bağlı olan her şeyi etkilemektedir. Bu değişimler çalışanların, kurumların kültürlerine bakış açısından kurum imajına nasıl bir etki yaptığı konusunda araştırma yapmanın önemini ön plana çıkarmıştır. Bu araştırmada Konya ilinden seçilen bir vakıf üniversitesinin sahip olduğu, benimsedikleri kültürün, personelin kurum imajı üzerindeki bakış açısına etkisini ortaya koymaktadır. Yüksek öğretim düzeyinde eğit ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms