Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Kanser Hastalarında Tanı Alınan Yaş Aralığının Hastalık Algısı Ve Baş Etme Becerileri Üzerindeki Etkisi

AKKANAT KARAGİL, Fatma Merve

Kanser hastalığı, vücuttaki bazı hücrelerin farklı değişkenler sebebiyle kontrol dışında çoğalması ile oluşan ve genellikle tümörlerle kendini gösteren bir hastalık grubu olarak tanımlanmaktadır. İlgili hastalık türlerinden herhangi birisinin tanısı alan bireylerin, hastalığın beraberinde getirdiği sıkıntılı süreçten dolayı psikolojik anlamda farklı problemlerle karşı karşıya kaldıkları belirlenmiştir. Hastalığın belirlenen psikolojik etkilerinin ise tanı alan bireylerin, tanı aldıkları yaş aralığına göre önemli boyutta şekillendiği ve değiştiği görülmektedir. Bu doğrultuda bireylerin tanı ald ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms