Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Güney Çeğin ve Vefa Saygın Öğütle (Edl.), Kerim ya da Zalim: Osmanlı Devlet ve Toplum Yapısı Tartışmaları, 1. Baskı, Phoenix Yayınevi, Ankara 2021, 400 s. ISBN: 9786057789211

Çetin, Berkay

Kerim ya da Zalim: Osmanlı Devlet ve Toplum Yapısı Tartışmaları, Güney Çeğin ve Vefa Saygın Öğütle editörlüğünde, Phoenix Yayınevi tarafından 2021 yılının Eylül ayında yayın hayatına kazandırılmıştır. Kerim ya da Zalim, bilim ve düşün alanını 1960’lardaki kadar meşgul etmese de önemini hâlâ koruyan Osmanlı devlet ve toplum yapısı tartışmalarına eleştirel bir bakış sunmaktadır. Kitap, Çeğin ve Öğütle’nin takdimi dâhil olmak üzere toplamda 10 bölümden oluşmaktadır. Çalışma kapsamında genel mahiyetiyle, Marksist literatürün Osmanlı tarih yazını ve tartışmalarına etkisiyle birlikte Ömer Lütfi Bark ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms