Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Atıf Dizini [1]
Yayıncı [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Meslek YüksekokullarıKTO Karatay Üniversitesi Kurum Koleksiyonu
Erişime Açık

Turizmde Darboğazlar

KÖSEOĞLU, Abdullah | SEZGİN, Mete | KELEŞ, Ali

Bu kitabın amacı turizm sektöründe bir çok alanda karşımıza çıkan sorunları darboğazlar başlığı altında toplamaktır. Bu sorunlara dikkat çekerek daha sonra çözüm yollarını hızla geliştirmek ve bir daha bu dar boğazlara düşmemek esastır. Bu çerçevede birinci bölümde "turizmde istihdam dar boğazları", ikinci bölümde "turizmde politik darboğazlar", üçüncü bölümde "turizmde covid-19 darboğazı", dördüncü bölümde "turizmde çevre dar boğazları", beşinci bölümde "turizmde gastronomik dar boğazlar", altıncı bölümde "turizmde ekonomik dar boğazlar", yedinci bölümde "turizmde sosyal ve toplumsal dar boğa ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms