Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Gebe Kadınların Bitkisel Ürün Tüketim ve Sıklığının Değerlendirilmesi

KESER, Muteber Gizem | BERBEROĞLU, Hatice Tuğçe | ÜNÜSAN, Nurhan

AMAÇ: Gebelik döneminde bireyler, çeşitli sebeplerle bitkisel ürünlerden, bitki çaylarına yönelebilmektedir. Çalışmamızın amacı gebelerde, gebelik süresince tüketilen bitkisel ürün türü ve sıklığını saptamaktır. YÖNTEM: Örneklem Konya’da, bir kamu hastanesi kadın doğum polikliniğine 2017 Şubat ayında başvuran 120 gebeden oluşmuştur. Çalışmada gönüllülük esas alınarak katılımcılara anket uygulanmıştır. Form, gebelerin demografik verileriyle bitkisel ürün tüketim düzeylerini ölçen 9 sorudan oluşmuştur. Veriler SPSS 15.0 programıyla analiz edilerek, değerlendirilmesinde tek yönlü varyans analizi ...Daha fazlası

Erişime Açık

Gebe Kadınların Beslenme Bilgi Düzeylerinin Saptanması

KESER, Muteber Gizem | ÜNÜSAN, Nurhan | BERBEROĞLU, Hatice Tuğçe

AMAÇ: Gebelik, doğurganlık çağındaki her kadın için doğal bir olaydır. Amacımız; bir kamu hastanesine başvuran gebelerin beslenme alışkanlıkları ve bu özel dönemdeki beslenme bilgi düzeylerini değerlendirmektir. YÖNTEM: Konya ilinde bir kamu hastanesi kadın doğum polikliniğine başvuran 120 gebe, örneklemimizi oluşturmuştur. Veriler 2017 yılı Şubat ayı içerisinde toplanmıştır. Çalışmada gönüllülük esas alınmış olup anket formu uygulanmıştır. Anket formu, gebelerin demografik verileri ve beslenme bilgi düzeylerini saptamak amacıyla hazırlanan 34 adet önermeden oluşmuştur. Elde edilen veriler SPS ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms