Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [2]
Yayıncı [1]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

University students’ meal experience at the dining hall

ÜNÜSAN, Nurhan

Objective: The objectives of the study were If BMI is a statistically significant predictor of detailed nutrition facts on menu labels, and to compare and describe the level of satisfaction of the university students’ meal experience on meals, preparation, value, service and ambience both in 2016 and 2017. Material and Meth-od: The study was carried out in a fully operational dining hall where students book, dine and pay for meals at a foundation University in Konya, Turkey. Both in 2016 and 2017 the level of satisfaction of the University students’ meal experience was measured. In 2017, both ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms