Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Arş.Gör. Merve DuymazKTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ/ÇOCUK GELİŞİMİ PR. (TAM BURSLU)/
Erişime Açık

Erken Çocukluk Döneminde Yürütücü İşlevler

DUYMAZ, Merve

Erken çocukluk dönemi, bireylerin fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimlerinde temel bir rol oynar. Bu dönemde, yürütücü işlevler olarak adlandırılan bilişsel süreçler, çocukların öğrenme, problem çözme ve davranışlarını düzenleme yeteneklerini içerir. Bu işlevler, dikkat, hafıza, planlama, karar verme ve problem çözme gibi becerileri kapsar. Erken çocukluk döneminde yürütücü işlevlerin gelişimi, çocukların akademik başarısı, duygusal denge, sosyal ilişkiler ve genel yaşam becerileri üzerinde önemli etkilere sahiptir. Yürütücü işlevlerin erken yaşlarda gelişim göstermesi, çocukların akademik ...Daha fazlası

Erişime Açık

Examination Of Thesis Made In The Field Of Child Development Between 2013-2023 In Turkey

GÜNGÖREN, Fatma | ARIKAN, Amine Nur | DUYMAZ, Merve | EFENDİOĞLU, Şeymanur | DURUALP, Ender

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms