Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Functional Mobility On Discharge Day After Total Knee and Hip Replacement Surgery

KINIKLI, Gizem İrem | GÜNEY, Hande | KARAMAN, Ayşenur | YILMAZ, Kamil | ÇAĞLAR, Ömür | YÜKSEL, İnci

Purpose: To examine functional mobility status on discharge day after total knee and hip replacement surgery in post-acute care hospital setting. Methods: Eighty patients following total knee and hip replacement surgery were assessed with the de Morton Mobility Index (DEMMI), the Timed-Up-and-Go (TUG) and Five Times Sit to Stand Test, the Western Ontario and McMaster Universities Osteoarthritis Index (WOMAC) measurements of mobility-related activity on discharge day. Demographic information comprised age, body mass index, gender, type of surgery,length of hospital stay. Since the normality of ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms