Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Bağımsız Denetçi Raporlarında Yer Alan Kilit Denetim Konularının İncelenmesi: Borsa İstanbul İmalat Sektörü Üzerine Bir İnceleme

ELDEN, İbrahim Talha

Küresel çapta yaşanan ekonomik krizler karşısında şirketlerin mali bilgilerine karşı güven eksikliği yaşanmıştır. Bu nedenle finansal problemlerin önüne geçmek amacıyla denetim alanında uluslararası bazı değişimler ortaya çıkmıştır. Yaşanan değişimler ile mali denetimin kalitesi ve denetime olan güven artırılmaya çalışılmıştır. Bu doğrultuda yatırımcının şirket hakkında detaylı bilgiye, daha kolay ve anlaşılır bir şekilde ulaşması amaçlanmıştır. Küresel ekonominin beklentilerini karşılayacak şekilde, Uluslararası Bağımsız Denetim ve Güvence Standartları Kurulu (IAASB) tarafından “Kilit Denetim ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms