Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Yürütücü İşlevler

BÜYÜKKAYMAZ, Merve | YILDIZ BIÇAKÇI, Müdriye

Evinizden çıkıp gitmeniz gereken bir yer olduğunu düşünün. Bu adrese daha önce gitmemişsiniz. Navigasyondan mesafeye bakıp ne kadar sürede varacağınızı hesaplıyorsunuz ve alternatif yollara bakıp sizin için en uygun yolu seçiyorsunuz. Uygun zamanda yola çıkıyorsunuz. Fakat yolun beklenmedik bir şekilde kapalı olduğunu görüyorsunuz. Hemen haritanızı açıp varacağınız adrese uygun alternatif bir yol bulup yola devam ediyorsunuz. Planladığınız zamanda gitmek istediğiniz yere varıyorsunuz. Gün içinde belki de sıklıkla karşılaştığımız bu durum aslında karmaşık bir sistem tarafından yürütülüyor. Yürü ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms