Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Atıf Dizini [2]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Enzyme‐Based Biosensors in Food Industry via Surface Modifications (Chapter 7)

GAZEL, Nilay | YILDIZ, Hüseyin Bekir

Enzyme technology has received great attention with improvements in biological remediation techniques. Enzyme-based biosensors can qualify as a measuring system as they permit the detection of biological events by detecting biochemical changes in biological processes. Advantages of biosensors are identification of even small quantities, cost effectiveness, and requirement of less power and less volume for identifying a wide linear range for usage [1]. Moreover, biosensors have high sensitivity, selectivity, and good response time for different kinds of applications.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms