Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 3 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Sosyal Hizmet Bakış Açısıyla Pandemi Yönetiminin Değerlendirilmesi

USTABAŞI GÜNDÜZ, Dilara | AYHAN, Döne | AKARÇAY ULUTAŞ, Demet

2020’de ülkemizde de varlığını gösteren Covid-19 pandemisi eğitim, sağlık, sosyal, ekonomik, kültürel, iletişim gibi birçok alanda etkiye neden olmuştur. Özünde böylesi bir salgınla ilk defa tanışmayan dünyanın günlük yaşam pratikleri ve insan ihtiyaçlarındaki değişimler gereği son iki yıldır salgın yönetimi noktasında yeni deneyimler elde etiğini söylemek mümkündür. 11 Ekim 2021 tarihi itibariyle dünyada toplam 238.724.799 korona vakası olduğu anlaşılmaktadır. Bu vakalardan 4.868.928’inin ölümle sonuçlandığı görülmektedir. Toplam vaka sayısı açısından 45 milyonun üzerinde sayı ile en fazla va ...Daha fazlası

Erişime Açık
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms