Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
İlgili Araştırmacılar [2]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Atıf Dizini [1]
Yayıncı [1]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Süresiz Ambargo

Temel Arabuluculuk Bilgisi

BOSTANCI, Yalçın | ÇETİNEL, Tunahan

Bu kitap, hukuk fakültesi öğrencilerine, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri öğrencilerine ve adalet ve meslek yüksek okulu öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmıştır. Hazırlanmasındaki amaç, öğrencilerin arabuluculuk alanında asgari düzeyde bilgi sahibi olmalarıdır. Özellikle, müfredatlarında zorunlu olarak "Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yöntemleri" dersi bulunan KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin arabuluculuk derslerine ilişkin olarak bir kaynak niteliğindedir. Bu nedenle, kitapta akademik tartışmalara olabildiğince sığ şekilde yer verilmiş yalnızca temel bilgilere işa ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms