Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Konu Başlıkları [2]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Erişime Açık

Tehlikeli maddeler ve tehlikeli atık zorunlu sorumluluk sigortasında prim hesaplanması: Bir model önerisi / In dangerous substances and hazardous waste premium calculations: A model suggestion

KUŞCU, Refik

Günlük yaşamın bir parçası haline gelen tehlikeli madde ve atıkları hayatın her alanında görmek mümkündür. Taşımacılığı yapılan, sınaî ve ticari alanlarda sıkça kullanılan tehlikeli madde kavramının incelendiği bu çalışmada, tehlikeli madde cinsleri ve türleri anlatılmış, Dünya standartları referans alınarak kategorize edilmiştir. Ayrıca tehlikeli madde bulunduran ve taşımacılığını yapan kurum, kişilerin ya da firmaların yetkili merci tarafından zorunlu tutulan tehlikeli maddeler zorunlu sorumluluk sigortasının kapsamları, teminatları ve tazminat aşamalarıyla ilgili detaylı bir inceleme içerme ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms