Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.009 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.009 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Isıtma Baskın İklim Bölgelerinde Mevcut Yapı Stokunun Performansının İyileştirmesi, Malatya Yeşilyurt Örneği

ÖZATA, Aslıhan

Sanayi devrimiyle beraber kentleşen şehirlerde enerji tüketimimiz ve ihtiyacımız artış göstermiştir. Dünyada hızlı bir şekilde azalan enerjiye çözüm arayışları bulmak için birçok çalışma yapılmaktadır. Türkiye gibi gelişmekte olan bir ülkenin ekonomik kalkınma süreci oldukça önemli olduğu için enerji harcamasının minimuma indirilerek ülke ekonomisine katkı sağlaması oldukça önem arz etmektedir. Yapılan araştırmalar sonucunda dünyada enerjinin büyük bir kısmının konutlarda harcandığı belirlenmiştir. Bu bağlamda binalarda enerji verimliliği ve etkinliği oldukça önem kazanarak bu yönde çalışmalar ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms