Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

FPGA tabanlı yapay sinir ağı kullanılarak buğday türlerinin sınıflandırılması

LORTOĞLU, Murat

Günümüzde teknoloji akıl almaz bir hızda gelişmekte insanların hayatını kolaylaştırmaktadır. Artık ordularda piyade robotlar görev almakta, insansız hava araçları silahlı/silahsız olarak kullanılarak ülkelere büyük üstünlük sağlamaktadır. İnsansız marketlerde hiçbir görevli ile karşılaşmadan alışveriş yapılabilmekte ve kasalarda beklemeden alışveriş tamamlanabilmektedir. Tüm bu araçlar/uygulamalar özellikle yapay zeka teknolojilerindeki son gelişmeleri gözler önüne sermektedir. Ancak bu teknolojilerin uygulama alanlarında yoğun veri işleme ve hızlı karar alabilme gereklilikleri günümüzde paral ...Daha fazlası

Erişime Açık

Kurumlar için siber güvenlik laboratuvarı altyapısının oluşturulması

ADIR, Arif Emre

Bu çalışma, hassas ve gizli verilerin saklandığı ve işlendiği kritik bilişim sistemlerinin maruz kaldığı güncel siber tehditlere karşı yüksek seviyede güvenliğin sağlanabilmesi için ilgili kurumlar tarafından yapılması gerekenleri belirlemektedir. Bu amaçla, Symantec firması tarafından 2017 yılında hazırlanan internet tehditleri raporu, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) işbirliği ile gerçekleştirilen siber güvenlik tatbikatları araştırılmıştır. Ayrıca Avrupa Ağ ve Bilgi Güvenliği Ajansı'nın (ENISA) 2018 Tehdit Durum Raporu ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms