Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Grafik Tasarım Bağlamında Akıl Zekâ Oyunlarının İncelenmesi ve Bir Oyun Tasarımı Örneği: Ayır Kazan Atık Ayrıştırma Oyunu

ÖZKAFA, Ümmü Seleme Rümeysa

Bir birey kuşkusuz zaman kavramı içerisinde gelişimini tamamlamaktadır. Bu gelişim bebeklik (0-2 yaş), ilk çocukluk (3-6 yaş), çocukluk (7-11 yaş), ergenlik (12-18 yaş) ve yetişkin (18+ yaş) dönemi olarak sınıflandırılabilir. Bir bireyin öğrenme olgusu ve gelişimi yaşam süresince devam etmektedir. Bu süreçte, bireylerin gelişimine destek olabilecek birçok oyun bulunmaktadır. Akıl zekâ oyunları bir bireyin gelişimini destekleyen görsel hafıza, stratejik düşünme becerileri, el-göz koordinasyon yönetimi gibi birçok yeteneği kapsayan kompozisyon içeren masa ya da dijital oyunlardır. Günümüzde çocu ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms