Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

The Discharge Related Learning Needs Of Hematopoietic Stem Cell Transplant Recipients

İSTER, Emine Derya | KAPLAN SERİN, Emine | BAYIR, Berna | ERKURT, Mehmet Ali

This study has been carried out to determine the learning needs of patients undergoing hematopoietic stem cell transplantation at the discharge stage. 100 patients undergoing transplantation in the Stem Cell Transplantation Unit of a university hospital in Turkey in 2018 have constituted the sample of the study. The "Patient Information Form" and the "Patient Learning Needs Scale" have been used as data collection tools in the study. In the study, the data have been collected 2-48 hours before the patients were discharged. The mean total score of the Patient Learning Needs Scale of the patient ...Daha fazlası

Erişime Açık

Konya İlinde Okuyan Hemşirelik Lisans Öğrencilerinin Klinik Uygulamalarda Karşılaştıkları Zorlukların Belirlenmesi

BAYIR, Berna | ÖZDEMİR, Deniz | PALAZ, Gül | KALELİ, Havva Büşra | ÖZCAN, Safiye Kübra | AYVAZ, Sedef

Amaç: Bu araştırma Konya ilinde okuyan hemşirelik lisans öğrencilerinin klinik uygulamalarda karşılaştıkları zorlukların tespit edilmesi amacıyla yapıldı. Yöntem: Tanımlayıcı nitelikte olan bu araştırmanın evrenini Konya ilinde bulunan üç üniversitenin hemşirelik bölümü öğrencileri oluşturdu. Toplam 1560 öğrenciden oluşan bu evrenin örneklem büyüklüğü 315 olarak hesaplandı. Ancak tüm dünyayı etkileyen pandemi süreci nedeniyle yalnızca 279 öğrenciye ulaşılabildi. Veriler araştırmacılar tarafından hazırlanan sosyo-demografik özellikler soru formu ve hemşirelik öğrencilerinin klinik uygulamada ya ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms