Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Doç. Dr. Birol BüyükdoğanKTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ/İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/İLETİŞİM VE TASARIMI BÖLÜMÜ/İLETİŞİM VE TASARIMI PR. (TAM BURSLU)/
Erişime Açık

Türk Basınında Avrasya: Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan

BÜYÜKDOĞAN, Birol

Avrasya bölgesi gerek enerji ve gerekse etnik yakınlıktan dolayı Türkiye için önem arz etmektedir. Türkiye olarak bu ülkelerle siyasi, ekonomik, kültürel, eğitim vb. etkinliklerde sık sık bir araya gelinmektedir. Bu bölgede yer alan Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Kırgızistan ülkemizde yapılan kültürel ve sportif etkinliklerin hemen hemen tamamına katılmaktadır. Bu çalışmanın amacı, Türkiye basınının söz konusu beş ülkeden ekonomik ve sosyal olarak daha gerilerde bulunan Türkmenistan, Özbekistan ve Kırgızistan’a bakış açısını sayısal verilerle ortaya koymaktır. Çalışmanın ö ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms