Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Bale Dansçılarında Beslenme ve Beslenme Durumuna Etki Eden Faktörler

KESER, Muteber Gizem | YÜKSEL, Aysun

Spor, tarihi eski yıllara dayanan ve pek çok fiziksel bileşeni içeren, otoritelerce kuralları belirlenmiş aktivitedir. Sporcuların sağlığının sürdürülmesi ve performanslarının gelişmesi ise beslenme ile yakından ilişkilidir. Spor branşına, süresine, sıklığına ve yoğunluğuna göre sporcuların enerji, makro ve mikro besin ögeleri gereksinimi değişmektedir. Estetik performans sporları; estetik duruş, düşük vücut yağ yüzdesi ve düşük vücut ağırlığının diğer spor dallarındaki güç, dayanıklılık, çeviklik ve hız kadar önemli olduğu spor dallarıdır. Estetik sporlardan olan bale, jimnastik, artistik buz ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms