Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

COVID-19 Salgınının Sağlık Çalışanlarının Anksiyete Düzeyine ve Yaşam Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi

TANRIKULU, Gözdenur | TANRIKULU, Yavuz | AŞKIN CERAN, Merve | TÜRKER, Esra

Amaç: Bu çalışma Covid-19 salgınını önlemeye yönelik uygulanan girişimlerin sağlık çalışanlarının anksiyete düzeyine ve yaşam kalitesine etkisini belirlemek amacıyla planlanmıştır. Gereç ve Yöntem: Araştırma tanımlayıcı tipte yapılmış olup, veriler Google form üzerinden 15 soruluk bilgi formu, Beck Anksiyete Ölçeği ve SF-36 Yaşam Kalitesi Ölçekleri kullanılarak online toplanmıştır. Araştırmaya 508 sağlık çalışanı katılmıştır. Araştırma sonucunda elde edilen veriler istatiksel analizi bilgisayar ortamında IBM SPSS Statistics 25,0 paket programı kullanılarak sayı, yüzde, ortalama, standart sapma ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms