Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Arş.Gör. Enes YıldırımMühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi / Elektrik Elektronik Mühendisliği
Erişime Açık

İki kademeli anahtarlamalı DA-DA yükseltici devrelerin konveks optimizasyon metotları ile tasarımı / Design of two stage boost conveter circuits via convex optimization methods

YILDIRIM, Enes

DA-DA çevirici devreler, özellikle bataryalarda depolanan enerjiden DA olarak faydalanılacak senaryolarda, önemli bir güç elektroniği sistemi ünitesi olarak kullanılmaktadır. Biz bu çalışmada matematiksel optimizasyon teknikleri kullanarak iki aşamalı DA-DA çevirici devrelerin optimum verimlilikte tasarlanmasını sağlayacak bir metot geliştirdik. Literatürde tek aşamalı DA-DA devrelerin matematiksel optimizasyon teknikleri ile tasarlanması ile ilgili çalışmalar bulunmakla beraber, tasarım iki aşamaya çıktığında problem zorlaşmaktadır. İki aşamalı DA-DA çevirici tasarımı problemi geometrik probl ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms