Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

COVID-19 Pandemi Sürecinde Artan Sosyal Medya Kullanımının Aile İçi İletişime Etkisi

DEMİREL, Merve

Covid-19 21.yy’da gerçekleşmiş olan en büyük salgındır. Bu salgın sürecinin, bireylerin yaşamlarına sıhhat esas olmak şartıyla çok fazla tesiri olmuştur. Bu tesirler her bireyi farklı etkilemekle birlikte, alınan çeşitli önlemler sonucunda aileye de ciddi anlamda tesir etmiş ve çeşitli problemler ortaya çıkmıştır. Bu salgın döneminde dikkat çeken konulardan birisi de aile bireylerinin bu durumdan nasıl etkilendikleridir. Çünkü bu dönemde uygulanan yasaklara bakıldığında en güvenli alanın ev olduğuna dair önlemler alınmıştır. Bu süre zarfında insanların evde geçirdikleri süre artmıştır. Buna ba ...Daha fazlası

Erişime Açık

COVID-19 Pandemi Döneminin Eşler Arasındaki İlişkiye Etkileri: Konya İli Örneği

AKİN, Maide Nur

2019 yılının son aylarında Çin’de yayılmaya başlayan COVID-19 salgını, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak tanımlanmış ve tüm dünyada günlük hayattaki akışı değiştiren büyük problem haline gelmiştir. COVID-19 salgını ile birlikte bütün dünyada hayat akışını değiştirerek kısıtlamalar getirmiş, hayatın pek çok alanında aksaklıklara sebebiyet vermiştir. COVID-19 pandemisi; bireyler, aileler, toplumlarda olumlu ve olumsuz sonuçlar meydana getirmiştir. Hayatın normal seyrini değiştiren ve etkileyen bu nedenlerden dolayı evli bireylerde farklı tepkiler ortaya çıkmasına neden olmuştur. Bu b ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms