Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Spor Müsabakalarında Ortaya Çıkan Zararlardan Dolayı Sporcuların Hukuki Sorumluluğu

ERMAN, Ayşenur

Bu tezin amacı, spor müsabakalarında yaralanma ve ölümün gerçekleşmesi durumunda ortaya çıkan zararlardan dolayı sporcuların hukuki sorumluluğunu ortaya koymaktır. Sportif faaliyetler kapsamında sporcuların antrenman veya müsabaka esnasında karşılıklı olarak gerçekleştirdikleri eylemleri inceleme konusu yapılmış olup söz konusu eylemlerin hangi koşullar altında hukuki sorumluluğu doğuracağı belirlenmeye çalışılmıştır. Türk Borçlar Kanunu’nun 49. maddesi kapsamında düzenlenen haksız fiile ilişkin genel esaslardan bahsedilmiş olup bu hususun spor hukukuna yansıması konusunda bir takım ayrıcalıkl ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms