Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.003 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 2 Adet 0.003 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [2]
Konu Başlıkları [2]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Kanuna Karşı Hile

DOĞU, Hakkı Mert

Kanuna karşı hileyle başa çıkmadaki eksiklik, sadece günümüzün sorunu değildir. Hukuk teorisyenleri bu konuyu defalarca ele almış olsalar da hukukun uygulamasında bu sorun kendisini göstermiştir. Özellikle kanuna karşı hilede, kanunun lafzına uygun hareket edilmesi, onun tespitini zorlaştırmıştır. Kökeni Roma Hukuku'na kadar dayanan kanuna karşı hile kavramı, günümüz itibariyle, o günkü anlam ve amacından oldukça farklı bir şekilde ele alınmaktadır. Kanuna karşı hileye ilişkin doğrudan doğruya kanuni bir düzenleme bulunmamaktadır. Kanuna karşı hile ister özel hukuk ister kamu hukuku olsun, bir ...Daha fazlası

Erişime Açık

61 Soruda Spor Hukuku

DOĞU, Hakkı Mert

Kitapta spor hukukuna ilişkin 61 adet soru ve cevap yer almaktadır. Kitap hazırlarken Türkçe ve yabancı spor hukuku kitapları ile birçok makaleden faydalanılmıştır. Kitabın soru-cevap şeklinde hazırlanmasının sebebi, okuyucunun meseleleri daha rahat anlayabilmesi ve özellikle yeni başlayanlar için spor hukukunu sevdirebilmektir. Soru ve cevaplar olabildiğince açık ve anlaşılabilir bir şekilde okuyucuya sunulmaktadır. Kitabın ikinci baskısında da soru sayısı aynı kalmıştır. Bununla birlikte bazı yeni kaynaklar eklenmiş; metin içerisinde düzeltmeler ve güncellemeler yapılmıştır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms