Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

İnsan kaynakları yönetiminde bilgi teknolojilerinin kullanımı: Konya organize sanayide bir araştırma / Use of information technologies in human resource management: A research in Konya organized industry

AYDENİZ, Muzaffer

Bilgi ve teknolojinin işletmelerde daha yoğun kullanılması kuşkusuz önemli avantajlar sağlamaktadır. İşletmelerin birbirlerine rekabet üstünlüğü sağlama, maliyeti azaltma yoluyla verimliliği ve karlılığı arttırma bu avantajlardan en önemlileridir. Bilgi çağında, daralan pazar payı ve gelişen teknoloji maliyetleri ile hızla değişen müşteri topluluklarıyla baş edebilmek için, bilgi teknolojisi ile işletmeler arasındaki ilişkiyi formüle ederek, klasik yönetici modelleri terk etmelidir. Rekabete dayalı uygulamalar da, başarılı olmak isteyen işletmeler, insan kaynakları yönetimini ve bununla berabe ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms