Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Arş.Gör. Kaniye Zeynep Çalışkan SakKTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ/TIP FAKÜLTESİ/TEMEL TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ/FİZYOLOJİ ANABİLİM DALI/
Erişime Açık

İnsan Kordon Kanı Kök Hücrelerinden Elde Edilen Kırmızı Kan Hücrelerinin Ve Trombositlerin Terapötik Kullanımı

ÇALIŞKAN SAK, Kaniye Zeynep | HORASANLI, Bahriye

Kordon kanı hematopoietik kök/progenitör hücreler (CB-HSPC'ler), hematolojik hastalık yönetimi ve malign kanser tedavilerinde kullanılmıştır. Nakledilen HSPC'ler, kırmızı kan hücreleri (RBC'ler), trombositler ve bağışıklık hücreleri dahil olmak üzere her türlü kan hücresine dönüşebilir. Bununla birlikte, in vitro HSPC'lerden elde edilen kan hücreleri, çeşitli nedenlerle düzenli kan tedarikinin düşük olduğu durumlarda kan bağışına bir alternatif olabilir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms