Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Çocukluğun Değişimi ve Çocuk Hakları

KELEŞ ERTÜRK, Canan | YILDIRIM, Ayşegül

Daha erken yaşta reşit olma durumu dışında, 18 yaşına kadar tüm bireyler çocuk sayılmaktadır. Aile ise, ilk iletişimin, ilk deneyimlerin gerçekleştirildiği ve hayatın en önemli dönemlerinin beraber geçirildiği bir ortamdır. Yaşamın ilk yılında güvenilir, ihtiyaçları zamanında karşılanan bir ortamda yetişen bireylerin topluma uyum süreleri de daha kısa olmaktadır. Böylelikle çocuklar aile tarafından temelleri atılan toplumun devamının sağlanmasını kolaylaştıracaktır. Toplumsal yapıda meydana gelen değişmeler farklı aile yapılarının ortaya çıkmasında etkili olmuştur. Eski çağlardan günümüze kada ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms