Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Doç. Dr. Demet Akarçay UlutaşKTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ/İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ/SOSYAL HİZMET PR. (TAM BURSLU)/
Erişime Açık

“Yok” Edilen İnsanlık: Soykırım Suçu ve Uluslararası Sosyal Hizmet

AKARÇAY ULUTAŞ, Demet

Toplum olabilmenin ve insanlık olarak bir arada yaşayabilmenin bir gereği olarak ahlaki duygu ve değerlerin önem taşıdığı tartışılmaz bir gerçekliği oluşturmaktadır. Sosyal hizmetin varoluş ilkelerinden olan sosyal adalet, eşitlik, insan değeri, onuru, insan hakları gibi temel kavramlar sadece toplum içinde değil toplumlar üstü bir savunuculuğu da gerekli kılmaktadır. Önemli sosyal sorunlardan biri olan soykırım insan hakları açısından bir suç olarak değerlendirilmekte ve sürdürülebilir insan değerinin ve gelişiminin söz konusu olabilmesi için uluslararası sosyal hizmet alanının bir konusu ola ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms