Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Yayıncı [1]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Sosyal Hizmet Eğitiminde Kontrolsüz Büyüme Döneminin Ağır Faturası: Açıköğretim

ALPTEKİN, Kamil

Blndğ üzere Türkye’de sosyal hzmet eğtm 1959 yılında yürürlüğe g- ren 7355 sayılı Sosyal Hzmetler Ensttüsü’nün kurulmasına dar Kanun çerçevesnde Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı bünyesnde 1961 yılında kurulan Sosyal Hzmetler Akadems le başlamıştır. 2000’l yıllara gelnceye kadar sosyal hzmet eğtm br dönem Hacettepe Ünverstes ve Sosyal Hzmet Akadems olmak üzere k okul tarafından verlmş olsa da 2002 yılında yne Ankara’da Başkent Ünverstes’nde Sosyal Hzmet Bölümü açılıncaya kadar çoğunlukla tek okulla sınırlı kalmıştır. Asıl eğtmde büyüme ve yaygınlaşmanın lk adımı çn Anadolu’dak dört farklı ünve ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms