Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

COVID-19 Salgınının Etkilerinin Veri Bilimi Yöntemleriyle İncelenmesi

KAVAK, Yusuf Behzat

Covid-19 salgını, toplum üzerinde içinde ölümle sonuçlanabilen, ağır hastalıklar bırakan, toplumun sosyal çevresini doğrudan etkileyen dünya tarihinde şimdiye kadar görülmemiş yayılıma ulaşan toplumsal bir problem oluşturmaktadır. 2019 yılının aralık ayında Çin’in Hubei eyaletinde yayılmaya başlayan Covid-19 salgını tüm dünyaya çok kısa bir süre içinde yayılmıştır. Çin’deki salgının bastırılması için sokağa çıkma yasağı uygulanmaya, maske üretimleri ve bu salgın için gerekli makinalar üretilmeye başlanmıştır. İlk ortaya çıkmasından 3 ay gibi kısa bir süre içinde hemen hemen bütün ülkelerde vak ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms