Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Sanayi Çalışanı Olmak: Sosyal Belirsizlikler ve Riskler

EKİZ ATAŞER, İlknur

Bu çalışma son yıllarda küresel şirketlerin Anadolu şehirlerine iş gücüyle birlikte taşınmaları sonucu çalışma alanındaki sorunları sanayi örnekleminde yeniden analiz etmeyi amaçlamıştır. Çalışma henüz Türkiye’de yeni tartışılan ve çalışılan sosyal belirsizlik ve risk sosyolojisi teorisiyle temellendirilmiş ve Türkiye’nin kendine has belirsizlik ve risk yapısı çıkarılmaya çalışılmıştır. Ulrich Beck’in “başka bir modernlik” tartışmasına katkı sağlaması, Jens O. Zinn’in çalışması “Risk Ve Belirsizliğin Sosyal Teorisi”, Bauman’ın “modernlik ve müphemlik” bu çalışmada teorik temellerden biridir. B ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms