Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Muhasebe Meslek Mensuplarının Muhasebede Hata ve Hile Algısı: Konya İli Örneği

KOYUNCU, Cemal

Muhasebe, işletmelerde gerçekleşen aynı zamanda para ile açıklanabilen, ekonomik ve parasal olayları, kaydeden, sınıflandıran bu olayları bilgi haline getirerek özetleyip raporlayan bir bilim dalıdır. Bu bilimin uygulanırken yasal mevzuat ve genel kabul görmüş toplumsal ahlaki değerlerle de uyumlu çalışmasını zorunlu kılmıştır. Muhasebe biliminin gerekleri, uygulamada işinde uzman, 3568 sayılı kanunla yetki almış SMMM’ler ve YMM’ler tarafından yerine yerine getirilmektedir. Meslek mensupları görevlerini yerine getirirken yasal mevzuatı, içinde yaşadıkları toplumsal ahlaki değerleri de göz önün ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms