Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 2 Adet 0.000 sn
İlgili Araştırmacılar [2]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Atıf Dizini [1]
Yayıncı [1]
Yayın Tarihi [2]
Yayın Dili [1]
FakültelerKTO Karatay Üniversitesi Kurum Koleksiyonu
Erişime Açık

Çocuklara ve Gençlere Yönelik Özel Sektör Kuruluşları

AYHAN, Döne

Sosyal hizmet disiplininin insan odağındaki çalışmalarının temelinde toplumsal alana erişmekte zorlanan insanlara kalıcı olarak destek sunmak bulunmaktadır. Toplum hayatında yeterli bir yaşam sürebilmeleri adına insanlara çeşitli müdahalelerde bulunarak hizmet sürekliliği öncelikli olarak görülmektedir. Daha çok dezavantajlı insanları kendisine çalışma alanı olarak seçen sosyal hizmet bilimi toplumsal istikrarı sağlayabilmek adına uygun zemin hazırlama işlevini göstermektedir. Her uygulamalı disiplinin çalışma sahasını sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için gerekli görülen koşullar olduğu gib ...Daha fazlası

Erişime Açık

Aile Bağlamında Majör Depresif Bozukluk

ÖZTAŞ, Beyza | HARMANCI, Hatice

Majör depresif bozukluk tüm toplumu etkileyen ve yaygınlığı yüksek psikiyatrik bir hastalıktır. Majör depresif bozukluk son yılarda hem ülkemizde hem de dünyada ciddi bir toplum sağlığı problemi haline gelmiştir. Depresyonun ortaya çıkmasında genetik, biyolojik ve psikososyal faktörler rol oynamaktadır. Özkıyım riskini arttırması, kronikleşme riski olması, bireyin işlevselliğinde bozulmaya neden olması ile önemli ekonomik, toplumsal, sosyal ve psikolojik sonuçlara yol açabildiği için tedavi müdahalelerinin uygulanması, risk gruplarının tespit edilmesi, orta/yüksek risk grubundaki bireylerin ta ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms