Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Derin Özkodlayıcı Ağlar İle Öneri Sistemlerinde Tahmin Doğruluğunun Artırılması

IŞIK, Akif

Bilgiye erişimin her geçen gün daha fazla hızlanması, internette bulunan veri miktarını da giderek artırmaktadır. Bu büyük veri içerisinden ihtiyaç duyulana kolay erişim de önemli hale gelmektedir. Öneri Sistemleri günümüzde kullanıcıların istedikleri veriye hızlı ve doğru bir şekilde ulaşması için birçok farklı alanda kullanılmaktadır. Bu kapsamda kullanıcıların daha önce yapmış olduğu tercihler göz önünde tutularak gelecekte olası tercihleri tahmin etmeye çalışırlar. Öneri sistemlerinde farklı yöntemler kullanılmakta olup bunların başında İşbirlikçi Filtreleme yöntemi gelmektedir. İşbirlikçi ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms