Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Türkiye'nin Enerji Profili ve Tarımsal Üretimde Enerji Kullanımı Açısından KOP Bölgesi Örneği

ÖZKAN NESİMİOĞLU, Şerife

Türkiye’nin Enerji Profili Ve Tarımsal Üretimde Enerji Kullanımı Açısından Kop Bölgesi Örneği Şerife Özkan Nesimioğlu Ülkelerin ürettiği gayrisafi yurt içi hasılalar göz önünde bulundurularak, Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından 2017 yılı için yapılan sıralamada ülkemiz, dünyanın en büyük 17. ekonomisi olarak üst sıralarda yer almaktadır. Hükümetimiz tarafından ekonomik büyüme anlamında konulmuş olan 2023 yılı hedefleri düşünüldüğünde bu listenin üst sıralarına doğru istikrarlı bir çıkışın hedeflendiği görülmektedir. Ancak bu durumun gerçekleşebilmesi için en önemli parametrelerden bir tan ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms