Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Atıf Dizini [1]
Yayın Tarihi [1]
Prof. Dr. Canan DelidumanKTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ/GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ/GELENEKSEL TÜRK SANATLARI PR. (TAM BURSLU)/
Erişime Açık

Kültürel Afiş Uygulamalarında İllüstrasyon

DELİDUMAN, Canan | ÇAKMAK, Sinan

Afiş sanatı, ortaya çıkış tarihinden itibaren belli bir olayı veya durumu hedef kitlesine ulaştırmak amacıyla toplumlara hizmet etmiştir. Afiş uygulamalarının etkinliği her geçen dönem yüksek bir ivme kazanmış ve önemini artırmıştır. Bu bağlamla da teknoloji ile bağlantılı olarak tasarım aşamasından geçen sanat eserleri ortaya çıkmıştır. Aynı doğrultuda ortaya çıkan sanat eserleri içinde bulunulan dönem şartlarına göre çeşitli teknikler ışığında yoluna devam etmiştir. Görsel eğitimin toplumlar üzerinde gerek geçmişte gerek günümüzde ne derece önemli bir etki bıraktığı tartışılmaz bir gerçektir ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms