Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 78 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 78 Adet 0.001 sn
Tam Metin [2]
Yayın Türü [1]
Atıf Dizini [4]
Tez Türü [1]
Yayın Dili [2]
Erişime Açık

İdeal Anne Babalar Ne yapar Mükemmel Çocuk Yetiştirmede 75 Strateji (ÇEVİRİ KİTAP)

YALÇIN, Hatice

“İdeal Anne-Babalar Ne Yapar? isimli bu kitap, çocukların zorlayıcı davranışlarına yön vermek, güçlü aile bağları oluşturmak; ayrıca çocukları mutlu, nazik ve sorumlu yetişkinler olarak yetiştirmek için çok önemli ve uygulanması kolay stratejiler sunuyor. Eğitmen ve Psikolog Dr. Erica Reischer, anne-babaların kolayca uygulayabileceği yöntem ve teknikleri gerçek hayattan örneklerle anlaşılır bir tarzda ele alıyor. Bu kitap, ideal anne-babaların neler yapabileceğini aşağıdaki bazı başlıklar halinde sıralıyor:

Erişime Açık

İşletmelerde İhracat Performansı İhracat Performansını Etkileyen Faktörlerin Pazarlama Politikalara Etkileri

CURA, Fatih | ZERENLER, Muammer

Bu kitapta ihracatçı işletmelerin uluslararası ticaret faaliyetlerindeki başarılarının en önemli göstergelerinden biri olan ihracat performansı kavramı ele alınmış olup ihracat performansını etkileyen işletme içi ve işletme dışı faktörler gruplandırılarak detaylandırılmıştır. Kitapta ayrıca işletmelerin ticari faaliyetlerinde uyguladıkları pazarlama politikaları çeşitli pazarlama unsurlarına odaklandırılarak açıklanmış ve ihracat performansı ile pazarlama politikaları arasındaki ilişkiye yer verilmiştir.

Erişime Açık

Avrupa Resim Sanatında Ölümcül Kadın Figürler

YILMAZ, Betül Serbest

Batı sanatının odağında yer alan yapıtlarda cinsel kimliklerini ile betimlenmiş kadın figürleri, *feminist eleştiri kuramı* göz önüne alarak incelendiği bu kitapta Avrupa estetik anlayışı içinde geçmişten bugüne kadına olan mizojinik bakışı ve ona uygun görülmüş toplumsal rolleri tarihsel argümanlar ile ortaya koymak amaçlanıyor. Yüzyıllardır kalıcılığını koruyan klişe alt metinlerin dışına çıkarak yeni düşünme olanakları sunan söz konusu çalışma, geleneksel erkil bakış açısının ideolojik oluşumlarını inceleyerek, okuyucuya farklı bir bakış açısı sunuyor. Zengin konu içeriği ile öğrenciler ve ...Daha fazlası

Erişime Açık

Türk İnkılap Tarihi

AKDAĞ, Ömer

Milli Mücadele, Cumhuriyetin kuruluşu ve inkılâplar, yakın tarihimizin önemli bir devresidir. Tarih bilimindeki temel amaç belli bir dönemi idealize etmek değil günümüzün daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve varlığımızın sürdürülebilirliğini temin etmektir. Türk tarihinin bir bütün olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Türk milleti binlerce yıldır vardır ve dünya durdukça mevcudiyetini devam ettirecektir. Çalışmamız giriş ve dört bölümden meydana gelmektedir. Giriş kısmında bazı temel kavramlar verildikten sonra birinci bölümde Osmanlı Devleti ile ilgili temel bilgiler verilmiş, Tanzimat ve Islah ...Daha fazlası

Erişime Açık

İslami Finans Ekonomik Kalkınma ve Sosyal Barış

KAZAK, Hasan | OKKA, Osman

Son ilahi din olan İslam, küllî, kapsayıcı bir sisteme sahiptir ve hayatın bütün alanlarını kuşatan, düzenleyen ölçüler getirmiştir. Kur’an-ı Kerim’de insanın Yaradan’ıyla, insanın diğer insanlarla, insanın içinde bulunduğu toplumla, insanın madde ile ve daha da ötesinde manevi alemlerle ilişkilerini düzenleyen kurallar, belirli bir ahengi, bir sistemi, bir dengeyi yansıtır. İslam dini insanlığa, bütüncül bir hayat görüşü sunduğundan toplum hayatının ticari, iktisadi, hukuki, ahlaki, kültürel, dini, sosyal ve siyasi yönleri birbirinden bağımsız değildir. Sistem içerisinde bu parçalar girift bi ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms