Enzyme‐Based Biosensors in Food Industry via Surface Modifications (Chapter 7)

  • Yazar/lar GAZEL, Nilay
    YILDIZ, Hüseyin Bekir
  • Yayın Türü Kitap Bölümü
  • Yayın Tarihi 2017
  • Yayıncı Wiley‐VCH Verlag GmbH & Co. KGaA
  • Tek Biçim Adres https://hdl.handle.net/20.500.12498/735

Enzyme technology has received great attention with improvements in biological remediation techniques. Enzyme-based biosensors can qualify as a measuring system as they permit the detection of biological events by detecting biochemical changes in biological processes. Advantages of biosensors are identification of even small quantities, cost effectiveness, and requirement of less power and less volume for identifying a wide linear range for usage [1]. Moreover, biosensors have high sensitivity, selectivity, and good response time for different kinds of applications.

Erişime Açık
Görüntülenme
100
22.03.2024 tarihinden bu yana
İndirme
1
22.03.2024 tarihinden bu yana
Son Erişim Tarihi
10 Ekim 2024 11:45
Google Kontrol
Tıklayınız
Tam Metin
Tam Metin İndirmek için tıklayın Ön izleme
Detaylı Görünüm
Eser Adı
(dc.title)
Enzyme‐Based Biosensors in Food Industry via Surface Modifications (Chapter 7)
Yazar/lar
(dc.contributor.author)
GAZEL, Nilay
Yazar/lar
(dc.contributor.author)
YILDIZ, Hüseyin Bekir
Yayıncı
(dc.publisher)
Wiley‐VCH Verlag GmbH & Co. KGaA
Yayın Türü
(dc.type)
Kitap Bölümü
Özet
(dc.description.abstract)
Enzyme technology has received great attention with improvements in biological remediation techniques. Enzyme-based biosensors can qualify as a measuring system as they permit the detection of biological events by detecting biochemical changes in biological processes. Advantages of biosensors are identification of even small quantities, cost effectiveness, and requirement of less power and less volume for identifying a wide linear range for usage [1]. Moreover, biosensors have high sensitivity, selectivity, and good response time for different kinds of applications.
Kayıt Giriş Tarihi
(dc.date.accessioned)
2019-07-09T06:45:04Z
Açık Erişim tarihi
(dc.date.available)
2019-07-09T06:45:04Z
Yayın Tarihi
(dc.date.issued)
2017
Tek Biçim Adres
(dc.identifier.uri)
https://hdl.handle.net/20.500.12498/735
Yayın Dili
(dc.language.iso)
eng
Atıf için Künye
(dc.identifier.citation)
10.1002/9783527698813.ch7
Alternatif Yayın Başlığı
(dc.title.alternative)
Surface Treatments for Biological, Chemical, and Physical Applications (Wiley‐VCH Verlag GmbH & Co. KGaA)
Analizler
Yayın Görüntülenme
Yayın Görüntülenme
Erişilen ülkeler
Erişilen şehirler
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms