Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

İşletmelerde enerji verimliliği ve Konya sanayi işletmeleri üzerine bir araştırma / A research on energy efficieny in enterprises and industrial enterprises in Konya

ALPTUĞ YAVAŞ, Mustafa

Enerji kaynaklarının ve enerjiyi verimli kullanmanın ehemmiyeti, çevre sorunlarına karşı artan ilgi ve ülkelerin enerjide dışa bağımlılıklarının azaltılması hususlarıyla birlikte, geçen yüzyılın sonlarında yaşanan petrol krizleri sonrasında önem sırasındaki yerini yukarılara taşımıştır. Ülkeleri enerji verimliliğine yönelik iddialı hedefler belirleyerek önlemler almaya iten, bu endişelerin neticesidir. Bütün sektörlerde enerjinin daha verimli kullanılmasını sağlamak için planlar ve stratejiler oluşturulmaktadır. Bu kapsamda işletmelerde enerji verimliliği önem taşıyan konuların başında gelmekt ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms