Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
İlgili Araştırmacılar [4]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Atıf Dizini [1]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

COVID-19 Pandemisinde Kadınlarda Kişilik Özelliklerinin Menopozal Semptomların Yaşanma Düzeyi ile İlişkisi

MERAM, Halime Esra | BEKMEZCİ, Ebru | KARAKOÇ, Hediye | ÖZKAN, Hava

Amaç: Bu çalışma, kadınlarda kişilik özelliklerinin, menopozal semptomların yaşanma düzeyi ile ilişkisini belirlemek amacıyla yapılmıştır. Yöntem: Bu çalışma, web tabanlı tanımlayıcı ve ilişki arayıcı tiptedir. Araştırmaya, 45-64 yaş arasında, cerrahi menopoza girmemiş ve hormon replasman tedavisi almayan toplam 202 kadın katılmıştır. Veriler araştırmacılar tarafından hazırlanan “Tanıtıcı Bilgi Formu”, “Cervantes Kişilik Ölçeği (CKÖ)” ve “Menopoz Semptomları Değerlendirme Ölçeği (MSDÖ)” aracılığıyla sosyal medya grupları üzerinden 10 Temmuz 2020 ile 10 Ocak 2021 tarihleri arasında online olara ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms