Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 4 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Yaşlanma ile İlişkili Fizyolojik Değişiklikler

YILMAZ, Kamil

Bu bölümde yaşlanma ile ilişkili fizyolojik değişiklikler hakkındaki bilgilere yer verilmiştir.

Erişime Açık

Yaşlanma ile İlişkili Nörolojik ve Nörofizyolojik Değişiklikler

YILMAZ, Kamil

Bu bölümde yaşlanma ile ilişkili nörolojik ve nörofizyolojik değişiklikler hakkındaki bilgilere yer verilmiştir.

Erişime Açık

A New Tool in the Fight against Climate Change: Green Bonds

UÇKUN ÖZKAN, Ayşegül

There is a reality and danger defined as climate change on the agenda of the world. Climate change poses the greatest threat to humanity. It is obvious that environmental shocks will be more extreme and more frequent. No government or institution can solve this problem alone. Besides, climate risk has now become a financial risk. As such, investors have sought new products across all asset classes that somehow address the challenges of climate change (Jack Morton Auditorium, 2018). Therefore, there was a need for interaction between environmental officials and financial experts, and green bond ...Daha fazlası

Erişime Açık

100 Soruda Sürdürülebilir Enerji

UYANIK, Sırrı

Bu kitap; enerji konusunda “zamanın ruhu”nu anlama ve anlamlandırmaya çalışan kapsayıcı, doyurucu ve merak uyandırıcı bir özet yapabilme çabasının bir sonucudur. “Doğru soruyu sormak bilmenin yarısıdır.” sözünden hareketle yöntem olarak soru‐cevap şeklinde düzenlendi. Enerji, iklim ve çevre alanındaki akademik ve pratik çalışmalara katkı yaparak değer yaratması umuduyla...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms