Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Survey on the User Satisfaction with the Mass Housing Projects Led by District Municipality: Konya-Karatay Example

HATİPOĞLU ŞAHİN, Betül | TERECİ, Ayşegül

Mass housing played an important role in changing the face of the cities. The Municipality Law No.5393 which gave the right to municipalities to build mass housing were factors that have accelerated the mass housing production. The main goal of local administrations is to build houses in the most rapid and economic way for group of people with low income. However, such production has posed problems in terms of quantity and quality. This research has been conducted to measure the satisfaction levels of users from mass housing projects which are implemented under the leadership of the municipali ...Daha fazlası

Erişime Açık

Tek Partili Dönemde Konya’da 1935 Genel Seçimi

AKDAĞ, Ömer

Cumhuriyet arşivi, Türkiye geneline hitap eden gazeteler, mahalli gazeteler ve mahalli arşivler (Koyunoğlu müzesi) gibi birinci elden kaynaklarla diğer tetkik eserlere müracaat edilerek hazırlanmış olan bu çalışma, giriş, iki bölüm, sonuç ve eklerden meydana gelmektedir. Giriş bölümünde tek partili dönemde yapılan seçimlerin hukuki çerçevesi verilmiştir. Birinci bölümde Türkiye genelinde yapılan milletvekilliği (mebus) seçimlerdeki propaganda teknikleri, muhalefet anlayışı ile azınlıkların seçimlerdeki durumu incelenmiştir. Kadınlara seçme ve seçilmesiyle alakalı kanunî düzenlemenin 1935 genel ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms