Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

KOBİ'lerde kümelenme suretiyle etkinliğin artırılması ve alınacak önlemler, Konya örneği / In SMEs increasing the effectiveness by clustering and actions to be taken: The sample Konya

BALTACI, Recep

Son dönemlerde aynı sektördeki işletmelerin coğrafi yakınlığının sağlayacağı avantajlar, birçok araştırmanın konusu olmuştur. Dünyadaki küme örnekleri, aynı sektördeki işletmeler ile kurum/kuruluşlar arasındaki organize işbirliğinin rekabet gücü artışı, inovasyon yeteneğinde artış, teknoloji ve bilginin hızlı yayılımı, yeni girişim ve istihdamın artması gibi artı değerler sağladığını ortaya koymaktadır. Gelişmiş ülkeler başta olmak üzere tüm dünya ülkeleri, söz konusu artı değerler nedeniyle kümelenme politikaları uygulamaya başlamıştır. Bu çalışmada öncelikle kümelenme kavramı ve gelişimi ele ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms