Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Uluslararası lojistikte taşıma modu seçimini etkileyen faktörler Türkiye uygulaması ve bir model önerisi / A model suggesti̇on and appli̇cati̇on of Turkey affecti̇ng models to transportati̇on models selecti̇ons mode i̇n i̇nternati̇onal logi̇sti̇cs

AKAY, Dilek

Küreselleşmenin getirdiği rekabet ortamında işletmeler ayakta kalabilmek ve varlıklarını devam ettirebilmek için ürünlerini ve/veya hizmetlerini daha hızlı, daha kaliteli ve daha düşük maliyetle üretmek ve müşterilerine sunmak zorundadır. Bunun gerçekleştirilebilmesi ise ancak iyi bir yönetim sisteminin varlığıyla mümkün olmaktadır. Bu yönetim sistemi ise lojistiktir. İşletmeler lojistik faaliyetlerini başarılı bir şekilde yönetir ve yerine getirirse hem rekabette üstünlük sağlayabilecek, hem pazar paylarını artırabilecek, hem de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarabilecektir. En geniş ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms