Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Yayıncı [1]
Yayın Tarihi [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Proanthocyanidins in grape seeds: An updated review of their health benefits and potential uses in the food industry

ÜNÜSAN, Nurhan

Grape seeds are rich sources of proanthocyanidins, which comprise polyhydroxyflavan oligomers or polymers. The beneficial health properties of grape seed proanthocyanidins are attributed to their conjugated and colonic metabolites. There is potential for a two-way relationship between the gut microbiota and grape seed proanthocyanidin. In particular, numerous in vitro and in vivo studies have demonstrated that grape seed proanthocyanidins appear to exert pharmacological effects. These include anti-oxidant, anti-microbial, anti-obesity, anti-diabetic, anti-neurodegenerative, anti-osteoarthritis ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms