Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Covid-19 Pandemisinin Karbon Emisyonları Bakımından Kirletici Ülkelerde Enerji Talebine Etkisi

KOÇ, Beyza Sude

11 Mart 2020 tarihi itibariyle küresel bir salgına dönüşen COVID-19 pandemisi kısa sürede küresel sağlık sistemine ve küresel ekonomiye ağır darbeler vurmuştur. Salgın nedeniyle pek çok insan yaşamını yitirmiş, milyonlarca insan işsiz kalmıştır. Pandemiyle birlikte sekteye uğrayan ekonomik faaliyetler hükumetlerin politika destekleriyle ayakta kalmaya çalışmıştır. 2020 yılında küresel ekonominin pandemi nedeniyle %3.1 daralmasıyla iktisadi büyümenin en önemli girdisi olan enerji talebi de %4.5 oranında düşmüştür. Özellikle fosil kaynak tüketimi, küresel tedarik zincirinin bozulması, turizm ve ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms