Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Eğlence Sektöründe Çalışan Kadınların Çalışma Koşullarının İncelenmesi ve Ebeveyn Tutumlarının Çeşitli Değişkenlerle İlişkisi

YALÇIN, Hatice | ERKOÇ, Emine

Bu çalışma, eğlence sektöründe konsomatris olarak çalışan kadınlarla yapılmıştır. Çalışmada eğlence sektöründe çalışan kadınların çalışma koşulları ile sosyo-demografik özellikleri incelenmiş ve çocuğu bulunan kadınların ebeveynlik tutumları değerlendirilmiştir. Değişkenler arasında anlamlı ilişkinin olup olmadığı sınandığı için genel tarama modellerinden biri olan ilişkisel tarama modeli kullanılmıştır. Eğlence sektöründe çalışan kadınlarla yarı yapılandırılmış yüz yüze görüşmeler ve etnografik gözlem gibi nitel araştırma metotlarından faydalanılmıştır. Araştırma Aralık 2018-Mart 2019 ayları ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms